пʼятниця, 7 квітня 2023 р.

Тиждень початкової освіти

   Творчо,весело та цікаво проходив тиждень початкової освіти у Станьківській гімназії.

Перший день-День весни.В цей день здобувачі освіти 1-4 класів водили хороводи,співали веснянки,брали участь у конкурсі - грі "Кросвордний Єралаш".

Не менш цікаво проходив другий день-День добра.Цього дня діти брали участь в акції доброти "Дарую добре слово друзям".Вчилися проявляти доброту,ввічливість,любов до ближнього на виховних годинах.Своїми маленькими,але умілими руками виготовляли листівки "Поділись свої теплом".

Третій день - День казки. Діти побували в гостях у казки. Самі спробували себе в ролях казкових героїв,провели інсценізацію до казок "Ріпка", "Колобок".

Четвертий день - День талантів.Здобувачі мали змогу показати свій талант у виготовленні Великодніх писанок. Взяли участь у майстер - класі "Творимо дива своїми руками".

П'ятий день - День моєї країни.Цей день пройшов під гаслом "Ні війні! Хай буде мир!". Здобувачі передали свої переживання,відчуття,прагнення до перемоги у малюнках "Війна очима дітей".Співаючи пісні закликали зупинити війну в Україні.Запалили свічку пам'яті героям,які відали своє життя за волю нашої країни.

У дітей залишилися незабутні враження від проведення заходів під  час Тижня початкової освіти.Всі активно,креативно працювали,долучались до майстер - класів,ігор,інтелектуальних вправ.





















Немає коментарів:

Дописати коментар